Home Accessibility Courses Diary The Mouth Forum Resources Site Map About Us Contact
 
For 2021 - online Python 3 training - see ((here)).

Our plans were to retire in summer 2020 and see the world, but Coronavirus has lead us into a lot of lockdown programming in Python 3 and PHP 7.
We can now offer tailored online training - small groups, real tutors - works really well for groups of 4 to 14 delegates. Anywhere in the world; course language English.

Please ask about private 'maintenance' training for Python 2, Tcl, Perl, PHP, Lua, etc.
Guess how many. Nearest guess wins.
This is a quiz - you can set a question master who will read out each question to a group, and after each question he or she who comes the nearest is the winner for that question.

All the answers were sourced at the web page locations given on 10th December 2006.

Sample What was the average price in pounds that houses sold for in Place Road, Melksham, over the last 2 years?

Answer - 346,488 pounds

Source http://www.ourproperty.co.uk/stats/sn12.html

1. How many dresses did Camilla take with her for her 8 day visit to the USA in November 2005?

Answer - 50 dresses

Source http://tammybruce.com/2005/11/dinner_with_chuck_ and_camilla.php

2. Give the number of Brookside episodes through the life of the soap

Answer - 1925 episodes

Source http://www.brooksidesoapbox.co.uk/guide_70.htm

3. What is the distance in miles from Melksham to its twin town Avon in France

Answer - 369 miles

Source sign in market place

4. The number of hits with a Google search for Bowerhill Villager on 9th December 2006

Answer - 342 hits

Source http://www.google.com/search?hl=en&lr=&client= safari&rls=en&q=bowerhill+villager&btnG=Search

5. How many minutes does the 22:16 bus from Mitchell Drive, Bowerhill, take to reach the Northey Arms at Ashley (near Box)

Answer 21 minutes

Source http://www.firstgroup.com/ukbus/southwest/somerset/ timetables/timetable.php?day=1&source_id=2&operator= Somerset%20&%20Avon&op_id=23&area=&service=X71/X72 &routeid=898139

6. According to the census, what was the population of Melksham Without in 2001?

Answer 6226 persons

Source http://www.wiltshire.gov.uk/community/getcensus.php ?item=Melksham%20Without

7. How many badges were gained and awarded to Bowerhill cub scouts at their May 2004 camp at Burbage?

Answer - 87 badges

Source http://www.melksham.org.uk/villager/bv200406.pdf

8. What is the tidal range at spring tides in feet of the river Avon where it enters the Severn?

Answer - 50 feet

Source http://www.bristolinformation.co.uk/info/

9. How many yards long is Whitley golf club (near Melksham)

Answer - 2200 yards

Source http://www.golftoday.co.uk/clubhouse/coursedir/ wiltshire/whitley.html

10. How many issues of the Melksham Independent News have been published up to 7th Decemeber 2006?

Answer - 411 issues

Source http://www.melkshamnews.com/NEW%20website/headlines.htm


And how about these for some extra Melksham information?
http://www.knowhere.co.uk/511_stuff.html
http://www.wellho.net/wiltshire/melskham.html
All answers taken from the URLs stated on 10th December 2006. We have no way to check whether these answers are accurate, or to guarantee that the pages won't be changed. But - hey - it's all good fun!

You can Add a comment or ranking to this page

© WELL HOUSE CONSULTANTS LTD., 2021: Well House Manor • 48 Spa Road • Melksham, Wiltshire • United Kingdom • SN12 7NY
PH: 01144 1225 708225 • FAX: 01144 1225 793803 • EMAIL: info@wellho.net • WEB: http://www.wellho.net • SKYPE: wellho